Zakelijke wa verzekering vergelijken als ZZP’er

Home / Zakelijke wa verzekering vergelijken als ZZP’er

Als je als zelfstandige werkt, ook wel zzp’er genoemd, dan ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten. Soms werk je misschien voor andere bedrijven, of je werkt voor particulieren. Als ondernemer heb je over het algemeen een roze bril op. Je bent lekker bezig met het bouwen van je business en het gaat steeds beter.

Toch is het ook aan te raden om eens rond te gaan kijken naar de mogelijke problemen waar je tegenaan loop en misschien wel een zakelijke wa verzekering vergelijken te gaan doen. Dit is namelijk erg belangrijk om te hebben. Je weet op deze manier zeker dat schades die je maakt tijdens je werk, gedekt zijn in de polis.

Beste prijs en beste dekking vergelijken

Als ZZP’er denk je er misschien niet zo over na wat er mis kan gaan, maar dat is een hoop. Je kunt bijvoorbeeld eens iets omstoten bij een klant en daarmee een grote machine of iets anders van grote waarde kapot maken. Niet heel fijn natuurlijk als je daar zelf voor moet opdraaien. Met een zakelijke WA verzekering kun je dat dus afvangen.

Let er bij het vergelijken natuurlijk wel op wat de polis voorwaarden zijn en wat de prijs is. Als je dit zelf misschien niet helemaal in de vingers hebt, kun je natuurlijk altijd eens een afspraak maken om te laten doorlichten wat het beste bij jouw situatie past. Op die manier ben je er zeker van dat je goed gedekt bent. Soms kun je de verzekeringen ook met elkaar combineren en op die manier een flinke korting krijgen door een soort ondernemers verzekeringspakket af te sluiten. Je hebt dan direct alles in 1.

Blij dat je het hebt, als je het nodig hebt

Natuurlijk ga je er niet van uit dat je dit soort zaken nodig hebt, maar je zult blij zijn dat je er op tijd aan hebt gedacht als je het nodig hebt. Ook als je het maar een kleine schade is die je maakt, is het toch niet prettig als je hier als ondernemer zelf voor moet opdraaien. Dit kan de continuïteit van je bedrijf behoorlijk in de weg komen te zitten.